Site icon Žijeme vedome?

Zmenilo sa to.

Views: 106

Zmenilo sa to. Všetko, čo sme doteraz žili. Sú ľudia, ktorí to ešte nepochopili. Myslia si, že všetko bude ako bolo. Nebude. Nikdy to tak nebolo, aby bolo, ako bolo. Život je totiž zmena. Séria zmien.

Zmena za zmenou sa odvíja a Život sa vyvíja. Život každého jedného z nás. Niekto sa zamiloval do týchto životných zmien a premien a niekto potrebuje byť v dave, obklopený pocitom, že v tých zmenách nie je sám. Keď už, tak nech je zmena taká, akú ju majú všetci. Ťažký omyl zažíva každý jedinec, ktorý si myslí, že je v poriadku robiť to, čo robia všetci…

Svet sa zmenil a stále sa meniť bude. My ľudia, v celom tom procese zmien žijeme ako vieme. A či už podľahneme zmenám, ktoré pre všetkých nastavujú politici, alebo si zmeny vytvoríme sami tak, aby sme sa mohli slobodne rozvíjať a napredovať, to už je vec každého z nás.

Preto nesúďte. Nesúďme, ako kto žije. Zmierme sa s tým, že sa ľudia rozhodujú podľa úrovne svojho vlastného vývoja. Niekto sa proste bojí rozhodnúť sám za seba. A tak počúva autority, nadriadených, rodičov, partnerov, deti… a tí zas za tých, za ktorých rozhodujú, berú na seba tú ťažkú dlhotrvajúcu zodpovednosť.

Berme zmeny prirodzene. Pozorujme, čo sa deje… Pomáhajme si navzájom… Buďme si vzájomne oporou a hľadajme si v tom svoje vlastné miesto šťastia a pokoja. Veľa ľudí sa už prebúdza a vytvára si vlastnými zmenami vlastný pokojný život. Veľa ľudí ešte precitne a budú potrebovať pomoc už prebudených. Nič nikomu nevyčítajme, lebo ľudia sa rozhodovali v nádeji, že už budú mať pokoj. No POKOJ, ten nájdeme len sami v sebe… 

S úctou Milan

Exit mobile version