Žijeme vedome?

Matrix a bioroboti

Views: 629

Matrix je v skutočnosti umelá záležitosť. Nie je živý. Je to umelá inteligencia, ktorá existuje, lebo je živená energiou utlmených ľudí, neslobodných. Posledné roky bolo často počuť výraz poslušný. Áno, Matrix potrebuje poslušných ľudí, naprogramovaných na určité úkony, ktoré nemajú nič spoločné s ľudským Šťastím, Dobrom, Láskou a Pravdou. Bráni ľuďom byť k sebe ľudskí a dobrí. Bráni im, pretože musí byť niečím živený. Tá energia, ktorú by si ľudia odovzdávali medzi sebou v ľudskosti, láske a dobrote, by ostala ľuďom. No Matrix ju chce. On sa v skutočnosti živí našou ľudskou energiou.

Keď však oddelí človeka od človeka, myslím emocionálne… keď si sú ľudia odcudzení, aj napriek tomu, že žijú spolu, že sú rodina, susedia, kolegovia… keď sa toto Matrixu podarí, každý človek sa stará už len sám o seba. Nemá komu odovzdávať energiu a tak ju vypúšťa na štadiónoch, koncertoch, v kine, doma pri filme, na alkoholových žúrkach… energia uniká do Priestoru a Priestor naplnil Matrix sebou. Je to Systém čerpania energie, aby tento Systém mohol existovať. Uzavretý kruh, v ktorom Systém potrebuje dostatočný počet ľudí s utlmenou človečenskou tvorivosťou.

V poslednom čase sa začal používať termín bioroboti. Zamyslite sa nad tým slovom a aj nad tým, koho označuje. Takých biorobotov Matrix potrebuje. Potrebuje ľudí, ktorí netúžia mať veľké ciele, ktorí nechcú veľa vecí meniť a ak aj chcú, nemajú na to dostatok síl a preto s tým hneď ako začnú, aj prestanú. Nemajú na to silu. Nemajú na to energiu – lebo je im odčerpávaná Systémom.




Tento, áno presne tento spoločenský Systém, ktorý aktuálne funguje vo svete, je parazitický. Parazituje na človeku. Ničí jeho kultúru, ktorá je Zdrojom Múdrosti, Vitality, Radosti a Lásky a mení ľudskú kultúru na ľudskú civilizáciu. Civilizáciu, kde je všetko dané, určené a kde majú možnosti len poslušní – tí, čo neodporujú, iba slepo robia to, čo im Systém povie. No z toho sa nedá vyžiť. Systém to vie, preto vymyslel dlhový systém, aby človek, kým je v aktívnom veku, si mohol požičať na svoj život a potom celý svoj život splácať svoj dlh, ktorý znova odčerpáva energiu, ktorá mohla ísť do radosti, lásky a dobra – ľuďom. On však nepotrebuje radosť, dobro a lásku. On chce a dostáva energiu.

Veľa ľudí dnes žije bez toho, aby vedeli, čo znamená morálka, etika, slušnosť, empatia, dobromyseľ. Dokonca sa stretávam s tým, že dobromyseľnosť sa považuje za slabosť, slušnosť je prežitok, morálka je staromódna a etika a empatia sú len cudzie slová. Tak ďaleko tento projekt civilizácia zašiel. Problémy sa riešia odstránením človeka a kto prejaví nesúhlas, môže byť odstránený tiež. Tak sa stáva človek „poslušným“. Aby sa stal zdrojom energie. Ľudia sú rozdelení a bolo to urobené zámerne, aby sa dali ľahko spravovať. Ak to chceme zmeniť, musíme sa spojiť.

Kdesi som čítal, že:
1% ľudí ovláda svet
4% ľudí sú ich bábky
90% ľudí spí
a 5% ľudí je hore
a snažia sa tých 90% ľudí prebudiť.
1% používa 4%
aby zabránili 5%
v prebúdzaní tých 90%
Ak nechápeš, čo je tu napísané, spíš.

Zdá sa, že je to veľmi výstižný a stručný popis toho, ako funguje Matrix. A ja dodám ešte jednu vec – to 1% Matrix nevlastní… Matrix im dovolil mať pocit moci.

Svet je naozaj úplne iný, než sa zdá.

Žijeme Vedome ?

Exit mobile version