Site icon Žijeme vedome?

Čo je potrebné robiť

Views: 199

Ak chce človek prežiť, potrebuje sa veľa snažiť. Hovorí sa tomu práca, aj keď nie je úplne nutné mať predstavu, že je to ťažká robota. V procese práce môže byť človek šťastný… alebo aj nie. Môže mať pocit, že je pánom sveta, alebo môže byť nešťastný a otročiť. Môže si robiť, čo chce, alebo musí počúvať na slovo niekoho iného. No všetko to je ilúzia. Ilúzia vznikajúca pod vplyvom vonkajšieho sveta. A to je dôvod, prečo človek nerobí to, čo je potrebné. Lenže… robiť čo je potrebné, je zodpovednosť.

Ľudia nechcú byť zodpovední, boja sa zodpovednosti. Vedia síce, že karma má svoje zákonitosti, ale zároveň veria, že je možné jej zabrániť a dokonca aj zmeniť jej vplyv. V ľudskom podvedomí je informácia, že človek, ktorý si svoj život riadi sám, je slobodnejší a dokáže viac odolávať vonkajšiemu vplyvu.

Faktom je, že sily, ktoré teraz ovládajú Zem, nemajú záujem ovládať živých slobodných ľudí. Oni majú ľahší cieľ a tým sú takzvaní bioroboti. To sú ľudia, ktorí stratili vlastný úsudok, ktorí sa rozhodujú na masovej úrovni. Robia to, čo vidia okolo seba. Považujú za normu, že keď všetci robia niečo, tak to musia aj oni robiť tak. A netreba nad tým príliš premýšľať. Veď keď to robia všetci, musí to byť v poriadku.

Takí ľudia netúžia mať veľké ciele, nechcú veľa vecí meniť a ak aj chcú, nemajú na to dostatok síl a preto hneď ako s tým začnú, aj prestanú. Nemajú na to silu. Nemajú na to energiu. Žijú len pre potreby prežitia a snažia sa nevyčnievať z davu. Ich myslenie je zakrpatené a schopné iba posudzovať čo je správne a čo nie. No správne je pre nich iba to, čo robia ostatní, väčšina. Sú sústredení na príkazy, ktoré väčšina berie ako Pravdu. A to sa im zdá, že je potrebné robiť… úplný omyl.

Lev Klikov

Exit mobile version