Site icon Žijeme vedome?

Špirála Života

Views: 143

Kto pozoruje svet a život okolo seba, určite si všimol, že špirála sa nachádza v mnohých procesoch, či už energetických, rastových, pohybových a kto vidí viac, vie, že aj životných. Duchovný, osobnostný, či životný rast Človeka je tiež špirálový. Nikdy to nie je jednosmerný výstup po schodoch, ako sa niektorí učitelia snažia tieto vzostupy vysvetľovať, nie je to ani priamy výstup výťahom, alebo po lane. Je to špirálový rast, ktorý nám dovoľuje zažiť dané obdobie života z každej strany, dovoľuje nám meniť uhol pohľadu, dovoľuje nám pohyb v priestranstve, aby sme mali šancu rýchlejšie pochopiť procesy ľudského života a získať osobné poznanie, ktoré nám – multidimenzionálnym bytostiam, dovoľuje postupný rast nahor.

Bez pochopenia sa špirála nerozvinie. Ostáva uzavretá ako kruh, aby človek znova a znova mohol prejsť svoj životný kruh a pochopil. Bez pochopenia nie je umožnený rast. To je Vesmírny poriadok. Ochrana všetkého stvorenstva.

Špirála je most siahajúci od mikrokozmu k makrokozmu. Z našej DNA, z vnútorných energetických špirál prechádza špirálovite energia čakrami do samotných špirálových ramien galaxií. Sme prepojení všetkým vo všetkom. Každá úroveň duše je vyjadrená prostredníctvom špirály ako neustále vyvíjajúca sa súčasť božieho priestranstva, ktoré je v neustálom špirálovom pohybe nekonečného večného vývoja.

Špirála je nekonečná hra kolobehu života a smrti. Nemali by sme zabúdať na naše spojenie so Zdrojom. Vlákno spojenia je príliš tenké, jeho hrúbka je závislá od našej Pozornosti, ktorú Zdroju dávame. Je veľmi dôležité stotožňovať sa so Zdrojom, byť s Ním v spojení. Pocit odlúčenosti je imaginárny. V skutočnosti žijeme v jeho vnútri a naša kvalita života závisí len od toho, koľko dôvery je v našej Pozornosti, ktorou sa s Ním stotožňujeme.

Pozornosťou, ktorú Zdroju venujeme, sa zlučujeme a udržiavame v nekonečnej a večnej špirále vývoja. Ak je naša Pozornosť zameraná na deštruktívne procesy, odstredivá sila pohybu špirály pretrhne vlákno… sme súčasťou prírodných procesov, kde si vieme odpozorovať, že nepotrebné zaniká…

Žijeme Vedome ?

Exit mobile version