Site icon Žijeme vedome?

Mediálny (Ú)TOK

Views: 173

Hovorí sa dnes často o 3. svetovej vojne. Spomína sa často Ukrajina, Rusko, Izrael, Palestína. Vojen je však na svete omnoho viac. No málokto si už uvedomuje, že vojna dnes prebieha v každom človeku, ktorý sleduje mediálny tok informácií. Urobili to inteligentne. Nič si nemusíte kupovať. Žiadne noviny, žiadna denná tlač. Tlačia to rovno do vaších hláv a priamo z vašich rúk. Priamo teraz prebieha skrytá vojna. Vojna vo Vedomí každého, kto sleduje mediálny tok informácii.

Vojna vôbec nie je tam kdesi. Je presne definovaná. Jej miesto, aj jej priebeh. Denne v Mysliach čo najväčšieho počtu ľudí na tejto planéte. To ako podpora stačí. To stačí na to, aby sa vojna stala normou. Jednou z možností, na ktorú si všetci zvykajú. Keď vidím niektoré reakcie na mediálnych sieťach, ako ľudia túžia po cudzej smrti, príde mi to už poriadne za čiarou. Podporovanie vzájomného sa zabíjania chlapcov našich blízkych susedov vo vojnových zónach. Čo je to za hru? Veď ide o životy mladých chlapov. A popri tom aj o životy civilistov a majetok mnohých rodín, ktorý stratili navždy. Keď tu niekomu vykradnú dom, alebo auto, už sa to berie ako katastrofa. A tam podporujeme doslova ničenie domov a áut. Alebo čo si myslíte, že sa tam bojuje na strelnici? Alebo vo videohre?

Naše mobily sú prvou zónou, ktorá zabezpečuje to, že súhlasíme s vojnami. To, že sledujete mainstream, z vás robí fanúšikov. Či už ste na ruskej, alebo americkej strane, vždy ide o tú istú vojnu. Tú istú! Je to tá istá minca.

Ja len toľko… že aj keď sme inteligentní, niekto inteligentnejší nám prešiel cez rozum a chce, aby nás bolo menej. Ešte menej. Tak si to uvedomte a vyžeňte diabla z hlavy, aby ste videli aj iné príležitosti, ako zmeniť tento náš Svet. Je ich tu dosť na to, aby sme sa zjednotili v dobrých veciach a vytvorili si lepší svet. Náš Svet.

S úctou Milan

Exit mobile version