Site icon Žijeme vedome?

Protikrízové Centrum – ŠPECIÁLNE ODDELENIE M1

Views: 890

V posledných rokoch sa neustále objavujú hrozby, že vypukne nová globálna hospodárska kríza. Podľa vyjadrení viacerých svetových bánk a ich analytikov, pravdepodobnosť globálnej finančnej krízy stále existuje a jej vrchol môže prísť v polovici roku 2025.

Cieľom Suverénnej Medzinárodnej Pokladnice M1 je uskutočňovať medzinárodnú spoluprácu pri riešení medzinárodných problémov ekonomického, sociálneho, kultúrneho a humanitárneho charakteru a byť Centrom pre koordináciu činnosti národov pri dosahovaní týchto spoločných cieľov.

Za bankovú politiku a implementáciu financovania v danej krajine je zodpovedné Špeciálne Oddelenie PROTIKRÍZOVÉ CENTRUM.

Suverénna Medzinárodná Pokladnica Monetary One, s cieľom kontrolovať podporu pre všetky krajiny sveta, v rámci Rezolúcie č. 001, vytvorí spolu s Vládou každej krajiny Špeciálne Oddelenie PROTIKRÍZOVÉ CENTRUM pre operatívnu prácu so Svetovým Centrom Finančného Systému, so Suverénnou Medzinárodnou Pokladnicou Monetary One.

Protikrízové Centrum – ŠPECIÁLNE ODDELENIE M1
je nezávislé Centrum v krajine (podriadené Suverénnej Medzinárodnej Pokladnici Monetary One), ktoré má právomoc kontrolovať a regulovať všetky investície a iné nenávratné peňažné platby od Suverénnej Medzinárodnej Pokladnice Monetary One pre rozvoj danej krajiny.

Tím ÚSVIT

ÚSVIT nájdete aj na
Telegram:
https://t.me/usvitra
Facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=61560697205398





Exit mobile version