Site icon Žijeme vedome?

Živá Sila Slov

Views: 3

Každá myšlienka vyjadrená slovami je Silou, ktorej pôsobenie je neobmedzené. Slová sú spôsobom interakcie. Spájajú viditeľný a neviditeľný svet. Slová sú magický nástroj tvorenia, ktorý má človek k dispozícii. Najtvorivejšiu Silu majú Slová vyslovené v pokoji.

Slová majú obrovský dopad na naše životy. Ľudia zvyčajne podceňujú silu slov a sú nedbalí k tomu, čo hovoria. Schopnosť jasne vyjadrovať svoje myšlienky a správne používať slová, môže rozhodovať o tom a veľmi často to tak aj je, či je človek šťastný, alebo nešťastný. Ak je nešťastný dlhodobo, privedie si choroby. Ak sú choroby vážne, neraz zapríčinia smrť. Tak dôležité sú vyslovené slová a napriek tomu tak veľa ľudí požíva slová neuvážene. Jeden druhému spôsobujú slovami bolesť, následkom čoho sa neraz táto bolesť pretaví do dlhodobých, až doživotných nedorozumení, ktoré ovplyvňujú osudy celých rodín.

Život každého človeka môže byť šťastný. Musíme sa len naučiť vidieť živú Silu slov a vedieť ako s ňou komunikovať. Takto vieme zmeniť svoj život k lepšiemu. Slová sú tou skutočnou silou, ktorá mení svet okolo nás. Nič iné neovplyvňuje naše životy a náš Svet tak, ako slová. Rozumiem tomu, že to mnohí nechápu a majú pocit, že je tu mnoho dôležitejších vecí… no aj tak všetko začíname tvoriť práve slovami. A o to tu ide. Tvoriť. To by mal každý z nás za účasti živej Sily slov, ktorú má pod svojou kontrolou vďaka tomu, že vie v sebe udržať pokoj.

Keď slovami opisujeme svet, ovplyvňujeme jeho zmeny. Keď slovami opisujeme naše vzťahy, ovplyvňujeme zmeny v našich vzťahoch. Hovoriť určitým spôsobom znamená, AKO TVORÍME to, čoho sme súčasťou. Podľa výberu slov je hneď jasné, či proces ktorého sme súčasťou podporujeme, alebo bránime jeho vývoju.

Každý z nás si okolo seba buduje realitu, o ktorej každý deň hovorí. Buduje ju podľa toho, ako o nej hovorí.


Naše Slová sú zvukovou vlnou, ktorá podľa svojej čistoty rozvibruje všetko, aby sa v daných vibráciách zas o trochu pretvoril svet na trochu iný. Aký, o tom rozhoduje výber našich Slov…

Žijeme Vedome ?

Exit mobile version