Védy – najkompletnejšie a najuniverzálnejšie poznanie. 3. časť

Views: 22

Kto sme – Slovania a Árijci?
Ako sme sa dostali na planétu Zem?

V jednej z bitiek Druhej Veľkej Assy bola poškodená kozmická loď typu Vaitmara nesúca osadníkov. Whitemara je intergalaktická loď („Veľký nebeský voz“), schopná niesť „vo svojom útrobách“ až 144 vesmírnych lodí typu Whiteman. Wightman je kozmická loď (“Malý nebeský voz”), prispôsobená na priame cestovanie medzi Zemami rôznych slnečných (hviezdnych) systémov a pristávanie na nich. Poškodená Vaitmara bola v tom čase v systéme Yarila-Sun. Dve Zeme – Orea (Mars) a Deya (pás asteroidov zostal) – z našej slnečnej sústavy boli obývané, boli na nich vesmírne navigačné a komunikačné stanice. Avšak tieto obývané Zeme boli v tom momente oveľa ďalej od Waitmara, ako neprebádaná a neobývaná Midgard-Zem. Okrem toho mala Midgard-Zem dva mesiace, ktoré sa parametrami prakticky zhodovali s mesiacmi Ingard-Zeme, odkiaľ pochádzala časť posádky. Preto bola na Midgard-Zem vyslaná prieskumná kozmická loď, ktorej sa na tretí pokus podarilo dopraviť vzorky vzduchu, vody a zeme na palubu Whitemara. Analýzy ukázali vhodnosť Midgard-Zeme pre život. Vaitmara zostala na obežnej dráhe Midgard-Zeme a časť osadníkov pristála na Midgarde.

Posádku Waitmara tvorili zástupcovia štyroch klanov spojeneckých krajín:
„D´Árijci, Ch´Árijci, Raseni a Svyatorusi“.
Je zaznamenané, že piloti boli zástupcami D´Árijcov.
Ch´Árijci boli zodpovední za výpočty vesmírnej navigácie.
Svyatorusi sa zaoberal systémami podpory života na lodi, vykonávali opravy a reštaurátorské práce.
Raseni bol zodpovední za systémové údržby lode.

Všetci členovia posádky boli ľudia bielej pleti s výškou nad 2 metre. Najvyšší bol Ch´Árijci. Ľudia každého z klanov mali rozdiely nielen vo výške, ale aj vo farbe dúhovky očí, farbe vlasov a krvnej skupine.

D´Árijci majú strieborné (sivé, oceľové) oči a svetlo blond, takmer belavé, vlasy.
Ch´Árijci majú zelené oči a svetlé blond vlasy.
Nebeská (modrá) farba očí a vlasy od belavých po tmavo blond – to sú Svyatorusi.
Raseni majú ohnivé (hnedé, svetlohnedé, až žlté) oči a tmavé, svetlohnedé vlasy.

Farba očí závisela od toho, ktoré Slnko v spektre svietilo ľuďom na Zemi kde sa narodili. Árijci sa líšili od Svyatorusov a Rasenov aj tým, že dokázali rozpoznať, kde sa nachádza falošná informácia (nepravda) a kde bola Pravda. Árijci mali skúsenosť s vojnou a bojom s temnými silami, pred ktorými chránili svoj ľud a svoju Zem.

Wightman prišiel zo Zeme Oreya (Mars), ktorý vzal niektorých cestujúcich na stanicu Oreya, aby prestúpili do iného Wightmaru a pokračovali v ceste. Časť osadníkov zostala na Midgard-Zemi, pretože mnohým sa páčila Zem, na ktorej v tom čase nežili iní ľudia, ale existovali len zvieratá a nádherné rastliny. Navyše, kým prišla pomoc, niektorým osadníkom sa podarilo porodiť „pozemské“ deti. Po oprave Vaitmara pokračovala vo svojej vesmírnej ceste (Bohovia sa vrátili „do neba“). Všetci, ktorí zostali na Midgard-Zemi, sa začali volať „Az Esm“, t.j. “Ja som Syn (dcéra) Boží.” Azi alebo Azovia sú potomkovia Bohov žijúcich na Zemi. (Bohmi naši Predkovia nazývali tých, ktorí ich priviezli na Midgard-Zem). Osadníci si spomenuli na svoju Prastarú rodnú vlasť a štylizovali sa do „Dazhbogových vnukov“, t.j. potomkovia tých klanov, ktorí žili pod žiarou Dazhbog-Slnka. Postupom času sa tí, ktorí žili na Midgard-Zemi, začali nazývať Veľká Rasa alebo Rasiči, a tí, ktorí zostali žiť na Ingard-Zemi – Staroveká Rasa.

Prví predkovia alebo Ási, ako sa nazývali, v dôsledku vynúteného pristátia vesmírnej lode skončili na našej krásnej planéte a zostali tu žiť navždy. Začal sa vývoj Zeme predstaviteľmi Veľkej rasy Slovanov a Árijcov. Pevnina, na ktorej bolo vybrané miesto pre osídlenie na Midgard-Zemi, bola nazvaná hviezdnymi cestovateľmi Da-Aria, Daaria – Dar bohov.

Tento kontinent sa nachádzal na severnom póle Zeme. Rôzni autori píšuci na slovanskú tému nazývajú túto krajinu Hyperborea, Arctida atď. Zemská os sa v tých časoch nachádzala kolmo na rovinu jej obežnej dráhy okolo Yarily – Slnka, a preto Slnko vždy svietilo na Ásov, Ázov ktorí na Zemi konali dobré skutky. Nie nadarmo stále nazývame najlepších ľudí vo svojej profesii esami (pilot-es, driver-es, teda lieta, jazdí ako Boh).

Posvätná zem Daaria bola riekami rozdelená na štyri časti: Rai, Tula, Svaga a H´Arra Existuje kópia mapy Daaria, ktorú v stredoveku skopíroval Gerhard Mercator zo steny jedného z egyptských pyramídy v Gíze.

Každý zo slovansko-árijských klanov musel žiť a starať sa o svoje územie (provinciu), ohraničené z oboch strán riekami. Všetky štyri rieky sa vlievali do vnútrozemského mora. V mori bol ostrov, na ktorom sa nachádza hora Mieru (Meru). Na hore bolo postavené mesto Asgard Daaria a Veľký chrám Asgard sa prekladá ako Mesto bohov žijúcich na Midgard-Zemi.

Naši prví predkovia zaznamenávali udalosti, ktoré sa odohrali počas obdobia ich života v Daarii, a počítali čas od týchto udalostí. Spojenie časov a udalostí sa tak zachovalo na mnoho, mnoho stoviek tisíc rokov. Napríklad je známe, že Midgard-Zem v čase osídlenia Daaria mala 2 mesiace. Najbližší mesiac k Zemi bol Lelya. Obdobie jeho obehu okolo Midgardu bolo len 7 dní. Veľký mesiac – Mesiac – mal periódu obehu 29,5 dňa. Ďalší príklad. V septembri 2003 prišlo Leto 604378 z momentu, keď naši Predkovia zaznamenali vzácnu udalosť – tri Slnká zažiarili na oblohe v Daarii.

Podľa starovekých kroník pred 300 000 rokmi bol vzhľad Midgard-Zeme úplne odlišný. Daaria bola spojená s euroázijským kontinentom horskou šijou, ktorá na euroázijskom kontinente prechádzala do pohoria Riphean (Ural). Saharská púšť bola v tom čase more. Indický oceán bola pevnina. Žiaden Gibraltársky prieliv neexistoval. Na Ruskej nížine, kde sa teraz nachádza Moskva, bolo more. Rieka Volga nevtekala do Kaspického mora, ale do Čierneho mora. Na území západnej Sibíri sa nachádzal veľký ostrov Buyan, ktorý obmývajú východné a západné moria. Cez ostrov Buyan pretekala rieka Iriy Tishaishy (Irtysh). Sachalinský a Kórejský polostrov, ako aj japonské ostrovy neexistovali, pretože boli pokračovaním euroázijského kontinentu.
Život klanov Veľkej Rasy a Potomkov Nebeského klanu na Midgard-Zemi sa radikálne zmenil v dôsledku katastrof kozmického rozsahu. Katastrofy boli zase často výsledkom boja Svetlých bohov s temnými silami.

Prvá veľká potopa na Midgard-Zemi nastala v dôsledku zničenia jej mesiaca Lelyi, na ktorom sa sústredili predstavitelia temných síl z Pekelného sveta – Koshchei, aby napadli Midgard. Boh svetla – Dazhdbog Tarkh, Perunov syn, ktorý prišiel z Ingard-Zeme, nedovolil Koščejovi zaútočiť na Midgard-Zem. Zaútočil na Lelyu a zničil sily temnoty, no zároveň sa Lelya zrútila. Keďže na Lele bolo 50 morí a bola blízko Midgardu, slané vody a úlomky zničeného mesiaca dopadli na Midgard-Zem. Daaria sa ukryla pod vodami veľkej potopy. A údery Lelyiných úlomkov posunuli os Midgard-Zeme, čím sa začali pohyby podobné kyvadlu. Konečné zaplavenie pevniny nenastalo okamžite. Daaria sa buď potopila do oceánu, alebo vystúpila z oceánu, ale nakoniec sa posvätná vlasť predkov slovansko-árijských národov dostala pod vody Severného ľadového oceánu. Niektoré vysokohorské časti Daaria zostali na povrchu, napríklad moderné Grónsko, Zem Františka Jozefa a ďalšie ostrovy.

Potomkovia klanov Veľkej Rasy a klanov Neba však nezomreli spolu s Daariou. Veľkňaz menom Spas ľudí varoval pred nadchádzajúcou Nebeskou bitkou a smrťou Darie. Svoju migráciu na euroázijský kontinent začali v predstihu. Z Daaria bolo zorganizovaných 15 osád. Naši predkovia sa 15 rokov presúvali po horskej šiji (Ural) medzi východným a západným morom na euroázijský kontinent. Pred 111810 rokmi (v roku 109807 pred Kristom) došlo k úplnému sťahovaniu potomkov klanov Veľkej Rasy a klanov Neba z Daaria. Časť Rasičov unikla vyzdvihnutím sa na Wightmany na obežnú dráhu blízko Zeme. Iní sa presunuli (teleportovali) cez Hviezdne brány medzisveta do Siene medveďa za pomoci Árijcov.

Hlavná časť našich Predkov zostala a usadila sa na novom území Midgard-Zeme (Ural a Sibír), kde bolo vtedy subtropické podnebie.

Na počesť záchrany pred Veľkou potopou bol ustanovený veľkonočný sviatok, o ktorom sa písalo už v árijskom runovom písme: „Sviatok Azov kráčajúcich Cestou, po ktorej kráčali Bohovia, Naši predkovia“. Veľkonočný sviatok je chválou Nebeským Predkom za záchranu pred Veľkou potopou. Slovansko-árijský obrad maľovania farebných varených vajíčok v tento sviatok, nám pripomína víťazstvo Dazhdbog Tarkha, Perunovho syna, nad Koščejom. Rozbité vajce sa nazýva Vajce z Koščeja, ktorý pripomína zničený mesiac Lelyia a celé vajce sa nazýva Sila Tarkh Dazhdboga.

Takže naši prví predkovia nepochádzajú z opíc, ani nie z Adama a Evy, ale prišli na Zem pred miliónom rokov z Kozmu. Starovekí slovansko-árijskí bohovia boli ich otcami a oni sú ich deťmi, majúc starodávnu vieru a oslavovali svojich bohov a Predkov. Veľká potopa prinútila našich prvých predkov opustiť posvätnú zem Daaria a presťahovať sa na euroázijský kontinent.



Viac sa dozviete vo 4. časti.

Pozorujem a obdivujem
s akou ľahkosťou sa mení Svet.
Čo bolo – niet a nové sa chystá.
Nikdy tá istá doba nepríde.
Keď niečo odíde prichádza nové.
A aké Zdroje človek použil,
taký má život, aby žil a sa poučil…

Kontakt

vedome@zijemevedome.sk

Rytierska doba

- His Majesty Alexander -

Najnovšie články

  • All Post
  • MINULOSŤ
  • MOZAIKA MÚDROSTI
  • Nezaradené
  • O SILE SLOVA
  • RYTIERSKA DOBA
  • Z HLBÍN POZNANIA
  • Z MYSLENIA
  • ZAUJÍMAVOSTI
  • ZDRAVÝ ŽIVOT
    •   Back
    • Človek
    • Príroda
    • Svet
    •   Back
    • Rytierska etika
    • Rytierska súčasnosť
    • His Majesty Alexander
    • Z minulosti Rádov
    • Úsvit
    •   Back
    • Prehistorická minulosť
    • Pred našim letopočtom
    • Náš letopočet
    • Posledných 300 rokov
    •   Back
    • Poznanie z línie Života
    • O Vesmírnych Konoch
    • Stará Vieronauka Slovenská
    •   Back
    • Slová Slovanov
    • Sila slova
    •   Back
    • Z mojich zápiskov
    • Z mojich veršov
    • Zamyslenia Mysle
    • Zamyslenia Ducha
    •   Back
    • Zdravý pohyb
    • Zdravé telo
    • Zdravá duša
    • Zásady spoločenského správania
    •   Back
    • Zbierka príbehov
    • Zbierka múdrosti Predkov
    • Zbierka rozprávok
Edit Template

Z myslenia

O sile slova

Mozaika múdrosti

Zaujímavosti

Zdravý život

Z hlbín poznania

Minulosť

Rytierska doba

© Copyright 2023, Žijeme Vedome. Všetky práva vyhradené.