Žijeme vedome?

OVLÁDANIE MYSLE DAVU.

V manipulácii sa SLOVO zneužíva najviac. Ak sa vás niekto rozhodne ovládať, bude to robiť majstrovským spôsobom používania Slova a vytvorenia potrebného Obrazu. Ak sa mu to podarí dobre a vy prehliadnete pokrivenie Pravdy, ste ochotní uveriť tejto novej pravde, ktorá sa zakladá len a len na jednom – na Moci, ktorú ste vy sami podporili tým, že ste uverili.

Veľa ľudí si myslí, že svoju Myseľ ovládajú sami. Majstrovstvo ovládania Mysle je práve v tom, aby si ovládaní ľudia mysleli, že sa rozhodujú sami. Veľmi účinnou metódou ovládania mysle je vplyv na masové vedomie a ovplyvnenie masového názoru ľudí. Vtedy jednotlivec zvyčajne pristúpi na názor väčšiny.


Dnešná politika a obchod sú postavené práve na určení vyhovujúcich ,,právd“, ich zakotvenie vo väčšine populácie a ovládnutie masy, aby sa myseľ jednotlivca a jeho rozhodovanie uberalo požadovaným smerom.

Je viacero metód, ktoré sa používajú na tieto účely. Tímy manipulátorov verejnej mienky dnes využívajú viacero súčasne. Všetko sa zrýchlilo…

Slovo posilnené obrazom má obrovskú moc. Preto keď sa stretnete s manipuláciou a odhalíte ju, nikdy s ňou nesúhlaste a nepotvrdzujte ju slovom.

Majte svoj VLASTNÝ ÚSUDOK, svoj VLASTNÝ UHOL POHĽADU na vec a práve TEN VYSLOVUJTE. Uvedomujte si, že aj vaše slová stanú súčasťou obrazu, ktorý sa niekto snaží vytvoriť. VAŠE SLOVÁ A VÁŠ OBRAZ TO DOKÁŽU ZMENIŤ A PRETVORIŤ.

VAŠE SLOVÁ A VÁŠ OBRAZ TO DOKÁŽU ZMENIŤ A PRETVORIŤ.

Exit mobile version